• Verrassende ontwerpen
  • Realistisch in planning en budget
  • Alle disciplines onder één dak

Tandartsenpraktijk van Zalingen Hoevelaken

De tijd van saaier dan saai is definitief voorbij

van-zalingen-11

van-zalingen-9

van-zalingen-5

van-zalingen-8

Het gaat om techniek én uitstraling

Is het een bar? Is het een designstudio? Nee, het is een tandartsenpraktijk! Waren tandartsenpraktijken vroeger saaier dan saai, die tijd is definitief voorbij. Het gaat al lang niet meer alleen om de techniek van de stoelen, de uitstraling van de wacht-, werk- en lunchruimte doet er ook steeds meer toe. Helemaal bij deze tandartsenpraktijk in Hoevelaken. 

Iets unieks 

Het tandartsenechtpaar van deze praktijk wilde een onderscheidend ontwerp. Die wens past perfect bij de drive van Design + Build om steeds met iets unieks te komen. Uniek is dit ontwerp, met de plafondtuin, houten latjesgevels en de vloer met opvallend driehoekpatroon, zeker te noemen. Voor de eigenaren was het precies wat ze wilden.

Thuis in eigen praktijk

Zelf bleek het koppel ook creatief. Zo kwamen ze met een zelfgemaakte tafel voor de wachtkamer en fotoprints voor op de wanden in de behandelkamers. Deze hebben we met wat kleine kleuraanpassingen mooi in het ontwerp kunnen integreren. Met die personal touch voelen ze zich nu nog meer thuis in hun eigen praktijk. 

Ook techniek kan mooi zijn

En de techniek? Die is natuurlijk ook dik in orde. De tandartspraktijk heeft moderne apparatuur en prachtige behandelstoelen… die we toch ook weer net even die creatieve touch hebben meegegeven. Zo komt alles samen in één mooie, functionele en unieke praktijk.

van-zalingen-7

van-zalingen-6

van-zalingen-4

van-zalingen-3

van-zalingen-2

van-zalingen-1

.

Meer weten?

Heb je interesse of een vraag?

neem contact op
Scroll naar boven