• Verrassende ontwerpen
  • Realistisch in planning en budget
  • Alle disciplines onder één dak

Kantoor verhuisbedrijf Top Movers

Kantoor verhuist van jaren ’90 naar 21e eeuw

Design-Build-Top-Movers-3

Design-Build-Top-Movers-5

Design-Build-Top-Movers-6

Design-Build-Top-Movers-7

Eigentijdse geschiedenis

Een concurrentieopdracht winnen op basis van het mooiste ontwerp, mooier wordt het niet. Dit was het geval bij de kantoorrenovatie van verhuisbedrijf Top Movers. De basis van waaruit we vertrokken, was een gedateerd kantoor uit begin jaren ’90; je weet wel, met glazen bouwstenen en zo. Het mocht allemaal wel wat eigentijdser, maar wel met behoud van hun bedrijfsgeschiedenis.

De kern

In het ontwerp hebben we de kern van dit verhuisbedrijf in alle elementen verwerkt. De meest opvallende onderdelen zijn de ‘This side up’- en ‘Handle with care’-stickers op de glaswanden. En de zwart-wit foto’s van hun oude verhuiswagens als visual op de wand. Containers gebruiken ze bij Top Movers ook vaak, dus plaatsten we soortgelijke wanden met damwandprofiel.

Tot in detail

Dit gaat zo door tot in de kleinste details. Kartonnen lampen bijvoorbeeld, verwijzend naar kartonnen verhuisdozen. Lichte houtaccenten, verwijzend naar de veelgebruikte vurenhouten kisten. En vilt als materiaal voor de stoelen, passend bij de paardendekens die in het verhuisbedrijf vaak worden ingezet. Dit alles overgoten we met een sausje van de corporate huisstijl.

Verrassing!

Het eindresultaat mag er zijn, maar zonder slag of stoot ging het niet. We hadden vooraf geen bouwtekeningen van het pand en we vermoedden al dat er hier en daar wat stalen windverbanden tevoorschijn zouden komen. Die bleken uiteindelijk o-ve-ral te zitten. Met wat creativiteit hebben we hier mooie kastenwanden omheen kunnen bouwen en zijn de stalen windverbanden een natuurlijk onderdeel van het totale interieur geworden

Design-Build-Top-Movers-8

Design-Build-Top-Movers-12

Design-Build-Top-Movers-13

Design-Build-Top-Movers-18

Design-Build-Top-Movers-19

Design-Build-Top-Movers-20

Design-Build-Top-Movers-21

Design-Build-Top-Movers-22

.

Meer weten?

Heb je interesse of een vraag?

neem contact op
Scroll naar boven