• Verrassende ontwerpen
  • Realistisch in planning en budget
  • Alle disciplines onder één dak

Tandartsenpraktijk De Kempenaer Oegstgeest

Goed opdrachtgeverschap

praktijk de kempenaer 6

praktijk de kempenaer 8

praktijk de kempenaer 2

praktijk de kempenaer 3

praktijk de kempenaer 1

Wat een daglicht!

Soms krijg je unieke eigenschappen van een pand in de schoot geworpen. Dat was het geval bij tandartsenpraktijk De Kempenaer in Oegstgeest. In dit gebouw komt mede dankzij een glazen gevel een enorme hoeveelheid daglicht binnen. Daar hebben we in het ontwerp natuurlijk dankbaar gebruik van gemaakt. 

Warm, eigentijds én hygiënisch

Veel licht kan echter een ruimte soms ook kil maken. Dat was nou juist wat de eigenaresse van deze tandartsenpraktijk wilde voorkomen. De praktijk moest warmte uitstralen en bovendien een eigentijdse, moderne uitstraling krijgen. De vele houtlook-accenten en zwartstalen kozijnen zorgen hiervoor. Door in de praktijk niet met echt hout, maar met houtlook pvc-vloeren en kunststof kastdeurtjes te werken, blijft de hygiëne gewaarborgd.

Blij met onze opdrachtgeefster

Het totaalconcept is warm en modern, maar niet over de top. Precies de sfeer waar de eigenaresse naar op zoek was. Ze was direct enthousiast. Maar zij was niet de enige die blij was, in dit geval met ons. Wij op onze beurt waren minstens zo blij met haar. Ze beheerst namelijk de kunst van goed opdrachtgeverschap. Ze wist precies wat ze wilde, kon dit helder overbrengen en bij vragen van onze kant reageerde ze bijzonder snel en duidelijk. Het is mede dankzij deze effectieve communicatie dat het project soepel en volgens planning verliep.

praktijk de kempenaer 5

praktijk de kempenaer 4

praktijk de kempenaer 7

.

Meer weten?

Heb je interesse of een vraag?

neem contact op
Scroll naar boven